Welkom op de website van obs De Globe

De Globe is een openbare school in stadsdeel Osdorp, gevestigd in het multifunctionele gebouw De Kikker. Het team van de Globe bestaat uit 43 mensen die gezamenlijk het onderwijs en alle daaruit voortkomende werkzaamheden voor onze ruim 300 leerlingen verzorgen. Daarbij werken wij nauw samen met de andere instanties in het gebouw zoals de voorschool, het Centrum voor Jeugd en Gezin en de naschoolse opvang.

Op deze site kunt u in de schoolgids lezen wie wat doet op de Globe en welke onderwijskundige uitgangspunten wij hierbij hanteren. In deze schoolgids staat ook beschreven welke extra voorzieningen onze school biedt. Onder de verschillende keuzerubrieken staat beschreven welke activiteiten plaatsvinden en in de nieuwsbrief vindt u de belangrijkste activiteiten van de komende maand. Ouders die geïnteresseerd zijn in onze school en hier graag meer over willen weten zijn welkom op onze informatiebijeenkomsten. De datum en tijd van deze bijeenkomsten vindt u onder het kopje aanmeldingen.

Ouders die reeds voor onze school gekozen hebben kunnen alle belangrijke data terugvinden in de kalender en bij de actualiteiten. Hier kunt u ook de informatie opzoeken die per brief met de kinderen is meegegeven. Van veel activiteiten kunt u via deze website ook foto’s terugvinden.

Heeft u suggesties of vragen die niet door deze website beantwoord worden, neemt u dan contact met ons op.

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl